nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
10 09.01.2017 20:51:52

Stojić: Bodite prepričani, da nam je z njim uspel veliki met

Kingsley Boateng
NK Olimpija
Nekdanji napadalec Milana in novopečeni igralec Olimpije je spregovoril prvič po prestopu v novi klub.

»Prišel sem v klub, ki je aktualni slovenski državni prvak, kar je glavni cilj tudi v tej sezoni. Najprej se moramo dobro pripraviti na spomladanske izzive, ubraniti naslov državnega prvaka in kasneje v kvalifikacijah za ligo prvakov čim dražje prodati svojo kožo. Prepričan sem, da je bil prihod v Olimpijo najboljša možna rešitev. Komaj čakam, da se priključim moštvu in s soigralci spišem novo zgodbo o uspehu,« je za klubsko spletno stran povedal 22-letni ganski napadalec, sicer aktualni italijanski reprezentant do 21. leta.

Hitronogi krilni napadalec je je na Apeninski polotok prispel že pred slabimi 6 leti, kjer je najprej zaigral za mlajše selekcije AC Milana, od koder ga je pot vodila v Catanio, nizozemsko NAC Bredo, nato je sledila kratkotrajna vrnitev v vrste članskega moštva rdeče-črnih, nazadnje pa je igral v Bariju, s katerim je imel sklenjeno pogodbo do letošnjega poletja.

Športni direktor zmajev je prepričan, da je povlekel pravilno potezo, saj je v Ganca z italijanskim potnim listom popolnoma prepričan. »O nogometnih odlikah Kingsleya Boatenga je brezpredmetno izgubljati odvečne besede, saj gre za izjemno hitrega, prodornega in odlično tehnično podkovanega nogometaša, ki je svojo kakovost že dokazal v tako močnih ligah, kot sta italijanska in nizozemska. Tudi sam sem se kar nekajkrat na lastne oči uspel prepričati, za kako kvalitetnega nogometaša gre. Bodite prepričani, da nam je z Boatengovim prihodom uspel veliki met, saj se ime Olimpije čedalje pogosteje in glasneje omenja po celi Evropi. Najpomembneje od vsega je, da je Kingsley značajsko izjemen fant, velik borec in garač, ki si želi uspeti v nogometu. To je profil nogometaša, ki smo ga iskali, tako da mu ob tej priložnosti tudi v predsednikovem imenu izrekam toplo dobrodošlico, saj smo, kot sem že dejal, v svoje vrste zvabili odličnega nogometaša,« je za klubsko spletno stran povedal Srb. Z Boatengom je podpisal triinpolletno pogodbo.

Članki iz rubrike