podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

sta
sta
0 09.01.2017 13:02:17

Zlatana obtožil zlorabe dopinga, zato bo izpraznil denarnico, grozi mu tudi zapor

Profimedia
Okrožno sodišče v Karlstadu na Švedskem nekdanjega atletskega trenerja Ulfa Karlssona obtožilo obrekovanja, ker je aprila lani švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića obtožil jemanja nedovoljenih poživil.

Zdaj je znan epilog: Karlsson bo moral plačati 2400 evrov kazni, grozi pa mu tudi pogojna dvoletna zaporna kazen.

Karlsson je aprila lani Ibrahimovića obtožil, da je med leti 2004 in 2006, ko je nosil dres italijanskega Juventusa, jemal prepovedana sredstva. "Ibrahimović je v šestih mesecih pridobil deset kilogramov, to je nemogoče za takšno obdobje. Prepričan sem, da je jemal prepovedana poživila. Tudi drugi švedski igralec Ekdal je pridobil osem kilogramov," je za švedski Sportbladet dejal nekdanji švedski atletski trener.

Njegove obtožbe je švedska nogometna zveza označila za absurdne, Ibrahimovićev agent Mino Raiola pa je napovedal, da bodo proti nekdanjemu atletskemu trenerju uporabili vsa razpoložljiva pravna sredstva. Švedski nogometni zvezdnik, ki zdaj igra za Manchester United in ga decembra ni bilo na razpravi, ni zahteval odškodnine, zahteval pa je, da se Karlssonu, če bo obsojen, naloži plačilo stroškov sojenja.

Okrožno sodišče v Karlstadu se je na koncu odločilo, da mora Karlsson plačati 24 tisoč švedskih kron (2400 evrov) kazni, zaradi obrekovanje pa mu pogojno grozi tudi dvoletna zaporna kazen. Obe strani morata plačati svoje stroške sojenja.

Članki iz rubrike