oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
43 09.01.2017 10:02:06

Barca šokantno oškodovana, Pique se je znesel nad vodstvom tekmovanja (video)

Barcelona je dodatno zaostala za madridskim Realom, veliko si je bila kriva sama, se je pa marsikaj dogajalo tudi na sodniškem področju.

Ponos Katalonije je v nedeljo zvečer gostoval pri Villarrealu in z vse prej kot dobro predstavo dolgo časa zaostajal 0:1, nato pa se v izdihljajih rešil s sijajnim zadetkom Lionela Messija. A zgolj rešil poraza, kajti ena sama točka pomeni, da Barca za Realom s tekmo več zaostaja za pet. 

So pa ogromno prahu dvignili dogodki v drugem polčasu, in sicer po tem ko je Villarreal prišel do vodstva. Naj se razumemo, tudi domači bi lahko dobili enajstmetrovko ob igranju z roko Javierja Mascherana, toda to ni nič v primerjavi s tistim, kar se je zgodilo nekaj minut prej. 

Ob akciji na robu kazenskega prostora je Messi prišel do neoviranega strela, sprožil proti vratom, domačemu kapetanu Sorianu pa ni preostalo drugega, kot da se je vrgel in žogo v kot preusmeril z roko. Enajstmetrovka in rdeči karton? Premislite še enkrat. 

Sodnik se tudi v tem primeru ni oglasil in je poskrbel za škandalozno odločitev, ki je povsem razburila gostujoče nogometaše. predvsem Gerarda Piqueja, ki je šel ob koncu tekme predaleč in je s kletvicami ozmerjal prvega moža španske lige. 

Najbolj sporno akcijo si lahko ogledate spodaj v posnetku, enako pa velja tudi za Piquejev izpad in za Mascheranovo posredovanje. O vsem lahko presodite sami. 

Značke: pique, barcelona, messi

Članki iz rubrike