zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 26.12.2016 17:23:23

Prevladujejo rdeči vragi

Božično-novoletni prazniki so obdobje obdarovanja, veliko ljubiteljev nogometa pa bo za darilo verjetno prejelo dres kluba, za katerega stiska pesti, oziroma dres z imenom najljubšega igralca na hrbtni strani.

Angleška premier liga je v svetu izjemno priljubljena, zdaj pa so na Otoku objavili rezultate raziskave, ki kaže, kateri nogometaši, člani tamkajšnjih klubov, so najbolj priljubljeni. Glavni kriterij je bil število prodanih dresov z odtisnjenim njihovim imenom.

Največ posameznikov ima na lestvici Manchester United, in sicer kar štiri. Poleg njih so tu še fantje, ki nastopajo za Arsenal, Liverpool, Chelsea in West Ham. Zanimivo je, da ni med njimi niti enega nogometaša Manchester Citjya.


Rdeči vragi zasedajo sam vrh lestvice, saj sta na prvo in drugo mesto uvrščena Paul Pogba in Zlatan Ibrahimović, kar pravzaprav niti ni pretirano presenečenje. Okoli obeh se je poleti dvignilo ogromno prahu, tako da je njun status kar pričakovan.

Na tretjem mestu po številu prodanih dresov je zvezdnik Arsenala Alexis Sanchez, ki mu sledi soigralec Mesut Özil. Peti je Philippe Coutinho (Liverpool), šesti še tretji rdeči vrag David de Gea in sedmi Sadio Mane (Liverpool).

Osmi je zvezdnik francoske izbrane vrste in član West Hama Dimitri Payet, deseterico pa zaključujeta Eden Hazard (Chelsea) in Marcus Rashford (Manchester United).

Članki iz rubrike