marjan šarec Svet24.si

Marjan Šarec: "Ko sem na gledal eno od soočenj, ...

manica janezic ambrozic Lady

Manica Janežič Ambrožič več s sodelavci kot z...

janez jansa sr Necenzurirano

Janši kaže dobro: še malo, pa bo zadeva Trenta ...

anže logar, eva irgl, janez janša Reporter.si

Zdaj je znano, s čim je Logar tako razburil ...

nataša-pirc-musar, nogometna-reprezentanca, matjaž-kek Ekipa24.si

Kek v svojem slogu in brez dlake na jeziku Pirc ...

marjetka-voglarporoka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetkine sanje o sanjski ...

sesko Ekipa24.si

Haha, kakšno darilo! Predsednica države Šešku ...

nu
nu
0 10.12.2016 21:33:38

Ko te res zaboli srce

instg
Včeraj bi se morala poročiti, vendar je njen zaročenec ostal nekje v razbitinah letala nekaj kilometrov pred Medelinom. Njen zaročenec je bil nogometaš Chapecoenseja.

Namesto petkove poroke je morala prejšnji teden prisostvovati pogrebu in upepelitvi ljubezni svojega življenja. Dener Assuncao Braz je bil eden od 19 nogometašev Chapecoenseja, ki je umrl na tistem prekletem letalu.
Amanda Machado in Dener sta bila skupaj sedem let. "Ko sem slišala vest o nesreči, mi je srce nehalo biti in moj svet je strmoglavil, sesul se je. Hotela sem umreti z njim, hotela sem se ubiti. Nisem hotel živeti brez njega," je s tresočim glasom govorila Amanda. "Zadnje sporočilo, ki mi ga je poslal je bilo preden so se vkrcali na letalo. Toda nisem ga videla in mu nisem odgovorila. Nisem se utegnila posloviti od njega. To najbolj boli." Po skupinskem pogrebu se je Amanda odpravila domov z avtomobilom, šest ur vožnje po ozkih in nevarnih cestah, a niti pomisliti ni mogla, da bi sedla na letalo. "Nikoli ni hotel biti junak, hotel je samo, da ga ljudje spoštujejo. Bil je na vrhuncu svoje kariere. Njegov gol proti São Paulu, ko smo zmagali z 2:0, je bil čudovit."


Amanda in Dener sta sama izdelala poročna prstana za poroko. Zdaj nosi svojega na prstu, njegovega pa na verižici okoli vratu.
Razlog, da je danes Amanda še živa je njun dveletni sin Bernardo. "Izrezani oče je. Tako zelo mu je podoben. Tako je del njega ostal pri meni. Vse bom naredila, da bo odrašla v vedenju, da je bil njegov oče res izjemen človek," je končala Amanda.

Članki iz rubrike