901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

gv
gv
0 09.12.2016 11:57:41

Preobrat v zadevi Messi

V naslednjih dneh naj bi se začela pogajanja med Barcelono in Lionelom Messijem oziroma njegovim očetom, ki je tudi njegov zastopnik.

Argentinski nogometni zvezdnik je že vrsto let eden ključnih igralcev Barcelone. Zaradi zvezdniškega statusa in dobrih finančnih pogojev se v Kataloniji resnično nima kaj pritoževati, zaradi česar je njegovo odlašanje podaljšanja pogodbe s katalonskim velikanom toliko bolj nerazumljivo.


Toda v tej zadevi je očitno prišlo do premika na bolje, vsaj kar se tiče privržencev Barcelone, saj naj bi Barcelona v naslednjih dneh začela s pogajanji z njegovimi zastopniki in očetom Jorgejem Messijem.

Kot še poročajo številni španski mediji, Lionel Messi zdaj zasluži 22 milijonov evrov na sezono, ta številka pa naj bi bila v prihodnjih letih precej višja. Poleg tega naj bi bila ena od točk pogajanj tudi časovna dolžina pogodbe. Nadaljnjih pet let sodelovanja naj bi bil eden od pogojev, bržkone pa bi lahko Messi v Barceloni ostal tudi po koncu igralske kariere. Kakopak je za zdaj še prehitro govoriti, v kakšni vlogi.

Značke: messi, barcelona

Članki iz rubrike