profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 05.12.2016 17:15:10

Takšne zvite enajstmetrovke se enostavno ne brani (video)

vszi
Tisti, ki morda spremljate angleški nogomet zelo zelo podrobno, vam vragolije Leeja Trundla ne bodo tuje. No, s tokratno pa je verjetno presenetil še samega sebe.

Na ekshibicijski tekmi je legenda Swanseaja namreč poskrbel za enega najbolj zvitih poskusov iz enajstih metrov. Zabil ga je za All Star ekipo Swanseaja nad 35. leti proti selekciji nad 35 let nogometašev Briton Ferry Llansawel.

Zdaj 40-letni nekdanji profesionalni nogometaš je znan po takšnih in drugačnih vragolijah na zelenicah, s katerimi je (p)ostal ljubljenec angleškega nogometa in nižjeligaških krogov, kjer je užival na 'stara leta'. Za valižanski Llanelli Town je denimo na zadnjih šestih tekmah, ki jih je odigral zabil kar 14 golov, ob tem pa opravlja ambasadorsko vlogo za premierligaša iz Swanseaja. 

Še bolj znan je Trundle postal, ko je za svoj prej omenjeni valižanski klub hat-trick dosegel kar v sodnikovem podaljšku.

Posnetek tokratnega izvajanja enajstmetrovke pa si boste morali ogledati večkrat, a obenem zagotavljamo, da vam ne bo žal.

Članki iz rubrike