sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 27.07.2016 17:52:46

Ni največja, niti najodmevnejša, je pa najbolj ljubka okrepitev (foto)

V času, ko so nogometaši veliko preplačani, so zgodbe, kakršno je spisal Sporting iz Lizbone in ob kateri se je orosilo marsikatero oko.

Pogodbo s klubom je namreč podpisal petletni navijač kluba Francisco, ki je že v tako mladih letih spoznal, kako kruto je lahko včasih življenje, saj je zbolel za rakom. Zato je poteza kluba še toliko bolj vredna spoštovanja in poklona do tal.

To ni bila zgolj neka provizorična predstavitev, temveč so majhnega navijača predstavili z dresom na uradnih omrežjih, podpisal je tudi pravo pogodbo, kot prava okrepitev je imel tudi obvezno fotografiranje. Za nameček pa je bil on tisti, ki je ekipo Sportinga vodil iz tunela na igrišče na prijateljski tekmi z Lyonom. Klub se je za to potezo odločil, ker je fantek postal njihov navdih zaradi pogumnega boja z zahrbtno boleznijo. Športni direktor kluba Bruno de Carvalho, ki se je po podpisu pogodbe rokoval s Franciscom, je povedal. "Zelo smo veseli, da smo se okrepili z njim. Njegova naloga bo, da začne novo sezono. On je tisto ime, ki bo pokazal, kakšen klub je Sporting. Klub je star 110 let in z navijači, kot je on, bo z lahko preživel še nadaljnjih 110."

Značke: okrepitev, sporting

Članki iz rubrike