sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 27.07.2016 08:04:00

S kako močno postavo bo Bilić zaigral v Stožicah?

Reuters
Tisti navijači slovenskega nogometa, ki so na četrtkovi tekmi na delu pričakovali enega od najbolj vročih nogometašev v tem trenutku, bodo ostali razočarani.

Dimitri Payet namreč ni v kadru prijavljenih za ligo Europa, po evropskem prvenstvu je dobil podaljšane počitnice in se bo treningom pridružil šele naslednji teden.  Slaven Bilić ima pred tkemo v Ljubljani tako vse prej kot sladke skrbi, saj do tega trenutka ni uspel pripeljati kakšne dodatne moči v napadu, za nameček pa sta se poškodovala Aaron Cresswell in Manuel Lanzini, oba imata težave s kolenom.  Domov je po ameriški turneji odpotoval tudi Diego Poyet, ki ga angleški mediji povezujejo z odhodom iz West Hama. 

Na pripravah pred novo sezono so uspeli zmagati na le eni tekmi od petih, in sicer so s 3:0 premagali nemški Karlsruhe, čeprav je Bilić na tekmah uporabljal svoje najboljše može, ki jih ima na voljo, kot so Mark Noble, Michail Antonio, Andy Carroll, Gokhan Tore in novi član ekipe Sofiane Feghouli, nad katerim so Londončani zelo navdušeni. Priložnost v ligi Europa bodo po Bilićevih besedah dobili predvsem mladeniči, za katere bo to dobra priložnost za dokazovanje.

Članki iz rubrike