IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

gv
gv
0 29.05.2016 08:31:42

Zakaj ravno Cristiano Ronaldo? (video)

Cristiano Ronaldo je pojasnil, kako in zakaj je prišlo do tega, da je ravno njemu pripadla zadnja serija in odločilna v streljanju enajstmetrovk.

Cristiano Ronaldo je v finalu lige prvakov v streljanju enajstmetrovkah prispeval odločilni zadetek, po katerem je madridski Real osvojil že rekordni enajsti naslov v tem tekmovanju.


Po koncu velikega slavja na zelenici je sedmi sili pojasnil, kako je prišlo do tega, da je bil ravno on tisti, ki je moral izvajati odločilno enajstmetrovko. "Slutil sem, da bom jaz tisti, ki bo dosegel zmagoviti zadetek, zato sem prosil Zidana, če lahko jaz streljam kot zadnji," je začel 31-letni Portugalec in nadaljeval: "Osvojit 11. naslov je resnično nekaj posebnega, hkrati pa povsem zasluženo za igralce in navijače, ki nam vedno stojijo ob strani."

Po prihodu Zinedina Zidana na mesto trenerja so se v moštvu odnosi precej izboljšali, to se je poznalo tudi na zelenici, Ronaldo pa zasluge za naslov pripisuje tudi slovitemu Francozu. "Zidane je naredil odlično delo, ta naslov si zasluži, saj je pravi gospod in skromen človek. Zelo sem vesel za njega." Kakopak je zdaj portugalski nogometaš eden od favoritov za zlato žogo, s čimer pa se ne obremenjuje. "Sem najboljši strelec lige prvakov, ravno sem osvojil to tekmovanje, ampak se s tem, ali bom osvojil zlato žogo ali ne, ne obremenjujem."

Članki iz rubrike