sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

lp
lp
0 01.05.2016 17:10:26

Leicester "le" remiziral, šampanjec ostaja še zaprt

Reuters
Nogometašem Leicestra ni uspelo dva kroga pred koncem slaviti naslov angleškega prvaka, na Old Traffordu so namreč "le" remizirali.

Oba zadetka sta bila dosežena v prvi četrtini tekme - v 8. minuti so domači prek francoskega napadalca Anthonyja Martiala povedli, devet minut pozneje je Jamajčan Wes Morgan izid izenačil. V razgibani tekmi ni manjkalo priložnosti na obeh straneh, gostje pa bodo vendarle morali počakati z že ohlajenim šampanjcem.

Razlika med Leicestrom, ki je tudi na Old Traffordu igral brez kaznovanega Jamieja Vardyja, in drugouvrščenim Tottenhamom je zdaj osem točk, vendar Londončani bodo svojo tekmo 36. kroga odigrali jutri v gosteh pri Chelseaju. Če ne bodo osvojili vseh treh točk, bo prvenstvo odločeno, sicer bosta odločala zadnja dva kroga.



V predzadnjem krogu bo Leicester gostil Everton, Tottenham pa Southampton, v zadnjem krogu pa bo Leicester gostoval pri Chelseaju, Tottenham pa pri Newcastlu.

Od leta 1992 dalje, ko je bila ustanovljena Premier liga v današnjem formatu, je le pet klubov osvojilo naslov angleškega prvaka. Poleg štirih premožnih klubov (Manchester United, Manchester City, Arsenal in Chelsea) presenetljivo še Blackburn. In vsak od teh je sezono pred osvojenim prvenstvom končal na enem od prvih treh mest. Leicester pa se je v prejšnji sezoni krčevito boril za obstanek v družbi najboljših.

Članki iz rubrike