evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

tk
tk
0 28.04.2016 20:49:11

Edinstven vpogled v pisarno Jürgena Kloppa: od zlatih palčkov do bavarskega piva

Reuters
Ste se kdaj spraševali, kako (ne)urejene pisarne imajo najboljpi in največji trenerski velikani? Jürgen Klopp v njej hrani izjemno kolekcijo daril in stvari, ki jih nikoli ne bi pričakovali na policah trenerja Liverpoola.

Nemec je pač v vseh pogledih edinstven, tudi ko gre za stvari, ki se nahajajo v njegovi pisarni, ne izstopa. Ravno nasprotno. Pred dnevi je ponudil vplogled v to, kaj vse mu dela družbo ob vsakodnevnem delu. V vsakem od dveh kotičkov sta psotavljena dva zlata palčka, ki povsem poživita celoten prostor. Med drugim ima Klopp tudi skrivnostno mapo z začetnicama svojega imena, vendar ni povsem jasno, kaj se skriva v njej. Ker je strasten bralec, ima knjige vedno pri roki, od psiholoških pa do zgodovine kluba, ki ga vodi.

Prav tako je mesto dobilo darilo, ki ga je ko del božične akcije zanj kupil Nathaniel Clyne, in sicer so to očala in pa veliki angleški slovar. Potem so tu še razne plakete, ki jih je dobil od poslovnih partnerjev in ob ustoličenju na klopi Liverpoola, skrivnostna škatla in kapa, ki mu jo je podaril Daniel Sturridge. In potem pridemo do najslajših stvari, in sicer sladkarij, pika na i pa je pravo bavarsko pivo.

klopp pisarna

Članki iz rubrike