IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

tu
tu
0 13.02.2016 09:09:26

Sojenje osupnilo Anglijo: Nogometaš po grehu z najstnico "poguglal", ali je kršil zakon

Reuters
Na sojenju Adamu Johnsonu, občasnemu angleškemu nogometnemu reprezentantu, na plan prihaja vse več skorajda šokantnih podrobnosti njegovega greha.

V Angliji je v tem trenutku ena najbolj vročih medijskih zgodb sojenje uglednemu nogometašu Adamu Johnsonu. Slednji je odigral tudi kar nekaj tekem za angleško reprezentanco, doslej je bil član premierligaša Sunderlanda, kjer pa so se mu nemudoma zahvalili za sodelovanje, ko je priznal krivdo, ki mu očita spolno aktivnost z mladoletnico.

Kot smo že poročali, se je Johnson pred časom zapletel z vsega 15-letno navijačico Sunderlanda. S slednjo se je najprej dopisoval prek aplikacije na mobilnem telefonu, nato pa se z njo sestal tudi na parkirišču in v avtomobilu z njo počel stvari, ki jih preprosto ne bi smel. "Bilo je vrhunsko. Želel sem ti le še sleči kavbojke," je po dogodku med drugim najstnici napisal 28-letnik, ki pa ga je tedaj očitno že žrl črv dvoma. Kot so povedali na sodišču, je namreč nekdanji član Manchester Cityja na svojem računalniku na internetu preveril, kako je s spolno polnoletnostjo in kdaj takšne vrste aktivnost ni več kazensko dejanje.



Kar je prav tako šokiralo Angleže, je razodetje na sodišču, da se je Johnson v praktično istem trenutku prek telefona dopisoval tako s svojo partnerico kot tudi z mladoletno ljubico. Ko mu je prva tako poslala fotografijo njune nedolgo tega rojene hčerke, ji je sicer odgovoril, da je čudovita, takoj zatem pa petnajstletnici poslal sporočilo, kako je upal, da mu bo prek Snapchata poslala kaj žgečkljivega.

Če bodo nogometaša spoznali za krivega, mu grozi zaporna kazen do dveh let in pol.

Članki iz rubrike