900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 04.01.2016 08:21:32

Posnetek, zaradi katerega bo James pošteno "nasrkal" (video)

Zvezdnik Reala James Rodriguez bo očitno debelo leto dni brez vozniškega dovoljenja, kar glede na videno sploh ni presenetljivo.

Ko je Kolumbijec na novega leta dan z 200 kilometri na uro divjal po madridski obvoznici in za nameček bežal pred policijo, je še bilo mogoče kupiti njegove izgovore. Namreč da policistov ni videl in da jih zaradi preglasne glasbe tudi ni slišal. Na to se je James izgovarjal najprej, nato pa je ploščo zamenjal in govoril o strahu pred morebitni roparji.

Vse je bilo slišati čudno, saj na večpasovnici vaj enkrat uporabiš vzvratno ogledalo, medtem ko so roparji s policijsko sireno izjemno redki. Dokončno pa so vsi izgovori padli v vodo, ko je ena od španskih televizij objavil posnetek Rodriguezovega prihoda v trening center. Na njem je jasno vidno, da so mu policisti sledili vse do tam in da je zanje zagotovo vedel.



Prav neverjetno je, da varnostniki nato varuhov reda in miru sploh niso spustili v center, kar meče precej slabo luč na špansko policijo in govori o vsemogočnosti kraljevega kluba. Kot je razvidno iz posnetka, so policistom razložili, da je šlo za Jamesa in da bodo kljub 200 kilometrom na uro, ki jih je poudarjal mož v modrem, zadevo uredili interno.

Toda po vsem tem in po vseh dokazih Kolumbijcu seveda ne kaže dobro. Zaradi interne odločitve je ostal brez nastopa v Valencii, seveda pa zadnje besede niso rekli niti policisti. Jamesa so seveda ovadili in priložili vse potrebno, po poročanju španskih medijev pa je preprosto ne more odnesti bolje kot z enim letom brez vozniškega dovoljenja.

Članki iz rubrike