stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

jz
jz
0 03.01.2016 10:01:48

Gerrard se bo vrnil na Anfield

vszi
Legenda Redsov Steven Gerrard je razkril, da ga v njegovem nekdanju klubu želijo nazaj.

Zelo verjetno se Steve G. ne bo vrnil na igrišče v premoru nogometne lige ZDA MLS, ampak Gerrard v tem času pridno trenira v Melwoodu, trening centru Liverpoola.
Jurgen Klopp nima najbolj mirnega spanca po porazu proti West Hamu, ko je pred kamerami dejal, da ni razočaran nad predstavo svojih varovancev, ampak, da je jezen, zelo jezen, ker niso dali vsega od sebe. Verjetno bi v zelo potreboval tako osebo kot je Gerrard, ki ima tako avtoriteto, da ga pač vsi poslušajo in spoštujejo.   


Klopp je dejal, da je zelo malo verjetno, da bi Steve G. igral kot posojen igralec, toda zelo rad bi ga želel v klubu v taki ali drugačni vlogi.  
Po poročanju britanskega Daily Telegrapha pa je zelo verjetno, da se bo Gerrad vrnil na Anfield v vlogi trenerja ali vsaj svetovalca. "Govoril sem s Kloppom. Nimam konkretne ponudbe kluba ali trenerja, toda v klubu so mi dejali, da me želijo v prihodnosti videti na delu pri Liverpoolu. Nismo se še konkrteno pogovarjali, toda...," je dejal Gerrard in nadaljeval: "Ko sem prišel v Melwood so me toplo pozdravili. Liverpool bo vedno moj klub in ko sem doma, pridem na trening in poskušam deliti moje izkušnje z igralci. Poleg tega pa opazujem treninge in se učim. Doma, v Liverpoolu, vedo, da sem na razpolago in da si želim delati v klubu, in resnično upam, da bo v prihodnosti moje mesto na Anfieldu."

Članki iz rubrike