pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 12.10.2015 18:54:42

Srbski prvoligaš "pokopal" in "oživil" generalnega sekretarja

Napredak iz Kruševca si je - morda s pomočjo nepridipravih, morda ne - privoščil nekaj nedopustnega. Za mrtvega je razglasil živega klubskega funkcionarja in šokiral družino.

Klub je na svojem uradnem profilu na priljubljenem družabnem omrežju facebook objavil novico, v kateri je zapisal, da je 69-letni generalni sekretar Dragan Pajić umrl. Vest so s šokom sprejeli njegovi najbližji in prijatelji, toda sčasoma so se pojavile nejasnosti, ki so pripeljale do neverjetnega preobrata. Pajić je živ. 


Napredak je na svoji spletni strani demantiral vest s facebooka, se opravičil vsem prizadetim in hkrati napovedal umik vesti s profila na družabnem omrežju. "Šlo je za nedopustno stvar, ki je močno pretresla mnoge svojce našega generalnega sekretarja in mnoge ljudi okrog kluba," so ob tem še zapisali. 

Toda namesto da bi na facebook profilu resnično prišlo do umika vesti, se je zgodilo še nekaj, kar močno nakazuje bodisi na slab občutek za humor bodisi na delo nepridipravih. Vest je namreč ostala, dodali pa so ji novo z vsebino: "Na ta mračen ponedeljek smo dobili čudovito novico. Striček Paja je vstal od mrtvih." 

Značke: nogomet, napredak

Članki iz rubrike