franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 09.07.2015 17:36:25

Maribor: Za prenos 15 tisoč evrov

Nikola Miljković
Pod Kalvarijo so se odzvali na namigovanja o tem, zakaj tekme Maribor – Astana ne bo mogoče spremljati v televizijskem prenosu.

Ker prenosa tekme Maribor - Astana ne bo, je med ljubitelji nogometa na sončni strani Alp kakopak vznemirljivo vprašanje, kakšne so bile zahteve vijoličastih. So bile res tako visoke, da si nobena televizijska hiša ni mogla privoščiti kamer pod Kalvarijo?

"Nobenih posebnih pogojev nismo postavljali. Z izjemo lanskega leta se mačehovski odnos naših TV hiš do kvalifikacijskih nastopov klubov v evropskih tekmovanjih vleče že veliko let. Nič novega,"
pravijo v Ljudskem vrtu.



Kljub vsemu smo želeli bolj konkreten odgovor. Kakšna je bila cena za zagotovitev TV pravic? Je bila višja kot prejšnja leta v istem delu tega tekmovanja? "Cena je bila enaka kot v preteklih letih. TV hiši, s katero smo se dogovarjali, smo preko svojih partnerjev uspeli zagotoviti tudi neposreden prenos povratne tekme iz Astane za majhen znesek. Niti v enem trenutku znesek v pogovorih ni bil sporen ali previsok. Ko se o teh problemih pogovarjamo z drugimi klubi, pa ne govorimo o klubih iz zahodne Evrope, se ne morejo načuditi. Pravzaprav nam ne verjamejo, da pravice za slovensko ligo oziroma tudi za nastope v kvalifikacijah za evropske pokale ponujamo po tako nizkih cenah. Lahko tudi razkrijemo številke, gre za 15 tisoč evrov," so se odzvali v mariborskem prvoligašu.

Ali je znesek previsok, presodite sami.

Članki iz rubrike