Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

nemo palec Njena.si

VIDEO: Nemo od vzhičenosti razbil pokal in si ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

gv
gv
0 05.07.2015 16:46:51

Götze pri Bayernu nima prave podpore

Reuters
Menedžer Maria Götzeja kritično nad nemškega velikana Bayerna iz Münchna.

Mario Götze se je k Bayernu preselil iz Borussie, klub iz Münchna pa je za vzhajajočo nemško zvezdo odštel 37 milijonov evrov. To je bila v tistem času rekordno visoka odškodnina za nemškega nogometaša in pričakovati je bilo, da bo Götze kmalu postal eden ključnih mož Bayerna.


Toda trener Pep Guardiola mu za zdaj še ni namenil takšne vloge, kot bi jo številni od njega pričakovali. Zaradi tega se je zdaj oglasil tudi menedžer 23-letnega nogometaša, ki je podal svoje mnenje. "Mario je eden najboljših nogometašev na svetu. V klubu se tega zavedajo, mu pa zagotovo ne nudijo dovolj podpore. Mario je prišel v Bayern, da bi igral velike tekme," je dejal njegov menedžer Volker Struth in kot primer navedel obe polfinalni tekmi lige prvakov z Barcelono in polfinale nemškega pokala z Borussio. Na vseh treh tekmah je Götze v igro vstopil v zadnjih minutah obračuna.

Kljub vsemu pa Struth vztraja, da je Götze za zdaj zadovljen pri Bayernu in ne razmišlja o odhodu. "Je profesionalec, ki je šele pred kratkim dopolnil 23 let. Navajen je trdega dela, od Bayerna pa pričakujem, da ga bo odslej obravnaval drugače. Le tako bo postal še bolj samozavesten in pokazal še večji napredek."

Članki iz rubrike