palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

liz
liz
0 29.01.2015 17:22:25

Pa je le prišlo do spora

Reuters
Odkar je na začetku sezone prevzel vodenje Barcelone, naj bi imel trener Luis Enrique kar precej težav v slačilnici.

Pri tem naj bi bilo predvsem vprašljivo njegovo sodelovanje s prvim zvezdnikom moštva Lionelom Messijem. Zato so se v javnosti začela pojavljati namigovanja, da je med njima najbrž prišlo do nesoglasij. Oba akterja zgodbe o tem nista želela govoriti, predsednik kluba Josep Bartomeu pa je celo (večkrat) zatrjeval, da je vse v najlepšem redu. Vendar temu očitno vendarle ni tako.


Zdaj je o omenjeni zadevi spregovoril branilec katalonskega velikana Jeremy Mathieu, ki je razkril, da sta se Enrique in Messi v začetku meseca na enem izmed treningov res sporekla. Vse skupaj pa se je zgodilo kmalu po tem, ko se je Argentinec vrnil z božično-novoletnega dopusta. Po tem pa ga je Enrique v dvoboju z Real Sociedadom še posedel na klop. Za nameček je Barca srečanje izgubila z 1:0.

Pozneje je bilo še veliko govora o tem, da bi Messi utegnil zamenjati delodajalca. Povezovalo se ga je z odhodom v Chelsea, a so te govorice zdaj nekoliko potihnile.

"Zgodilo se je, ko se je Messi vrnil z oddiha v domovini. Kar naenkrat je Leo na treningu povsem znorel, ko ni bil dosojen prekršek nad njim. Bilo je zelo napeto in z Enriquejem sta si izmenjala nekaj zelo ostrih besed. Po koncu treninga je Luis Enrique v slačilnici pristopil do njega, pogovorila sta se, in to je bilo to," je dejal Mathieu, ki je dodal, da se takšne stvari dogajajo v vseh klubih, ampak je bilo v tem primeru veliko pretiravanja, saj gre navsezadnje za Barcelono. "Največja težava pri tem je, da so stvari prenapihnjene," je zaključil Mathieu.

Članki iz rubrike