sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

dm
dm
0 16.09.2014 13:19:22

Ko ima dan premalo ur

Drago Wernig - TAKA
Liga prvakov je velik organizacijski zalogaj. Kaj velik, gromozanski. To so na lastni koži v zadnjih dneh občutili tudi pod Kalvarijo, vsi, ki delujejo v vijoličastem klubu, so do vrha zakopani v delo, dan ima odločno premalo ur.
Na spektakularni obračun s Sportingom se ne pripravljajo samo Ante Šimundža in njegovi varovanci, nogometaši in strokovni štab imajo še najlažje delo. Njihov režim priprav se ni kaj dosti spremenil, se je pa življenje spremenilo za vse ostale, ki morajo zadovoljiti visoke kriterije Uefe.

Okolica Ljudskega vrta je v teh dneh kot gradbišče, za potrebe tekme lige prvakov so morali organizatorji postaviti poseben šotor za pomembneže, njegova notranjost pa je osupljiva. Elegantno pohištvo bo ob izbrani kulinariki zagotovo zadovoljilo petični okus tako izbrancev, ki se bodo znašli v šotoru, kot tudi strogih nadzornikov Uefe.

Ni pa novi prostor za pomembneže edini organizacijski projekt, ki so se ga lotili v Ljudskem vrtu, razširili so tudi parkirni prostor, ki bo odslej omogočil prostor več avtomobilom.
Galerija

Članki iz rubrike