Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.04.2017 10:44:51

Kylian Mbappe presegel Messija! (video)

Znani so polfinalisti letošnje lige prvakov, med katerimi je Real že enajstkrat osvojil to lovoriko, Juventus dvakrat, Atletico in Monaco pa še nista imela te priložnosti.

Klub iz kneževine igra odlično in velja za presenečenje sezone. Sinoči je na svojem igrišču s 3:1 premagal Borussio, napredovanje pa si je zagotovil s skupnim rezultatom 6:3.


Med strelci je bil vnovič tudi Kylian Mbappe, 18-letnik je pravo odkritje sezone. V 36 nastopih v vseh tekmovanjih je v polno meril že 22-krat. Od tega je pet golov zabil v ligi prvakov, vse v izločilnih bojih - zadel je na obeh srečanjih z Manchester Cityjem in tudi na obeh z Dortmundčani (na prvi dvakrat). Lionelu Messiju je tak dosežek uspel, ko mu je bilo 21 let.

Za nameček je najstnik izjemno priljubljen med soigralci in navijači, o čemer najbolj zgovorno pričajo besede Monacovega vratarja Danijela Subašića. "Zelo je preprost. Vsi govorijo o stotinah milijonov, ki ga čakajo v prihodnosti, njega pa na treninge še vedno vozita mama ali klubski voznik. To dokazuje, kako še vedno trdno stoji na realnih tleh. Verjemite, da je sposoben igrati še bolje, vsak dan se na treningu lahko prepričam o njegovi izjemnosti. Pred tem fantom je resnično velika kariera."

Članki iz rubrike