Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 19.04.2017 07:50:13

Jezni Carlo Ancelotti je madžarskemu sodniku 'povedal svoje'

Reuters
Nogometaši Bayerna so sinoči na stadionu Santiago Bernabeu po podaljšku izgubili z Realom (2:4) in svoje letošnje nastope v ligi prvakov končali v četrtfinalu.

Razočaranje po tekmi je bilo v bavarskem taboru zelo veliko, Nemce pa boli predvsem način, na katerega so izpadli.

Glavni zvezdi večera sta bili Cristiano Ronaldo s tremi zadetki in madžarski sodnik Viktor Kassai, ki je z nekaterimi odločitvami Münchenčane spravljal v obup.

Enainštiridesetletni delivec pravice je pet minut pred koncem rednega dela srečanja pokazal dvomljiv rumeni karton Arturu Vidalu, za katerega je bilo to drugo tovrstno opozorilo na srečanju in je moral predčasno v slačilnico, Bavarci pa so ostali z igralcem manj na igrišču.

Prav tako je priznal izenačujoči zadetek Cristiana Ronalda, ki je bil dosežen iz nedovoljenega položaja. Portugalec je nato še enkrat zadel iz precej dvomljive situacije. Sodnik je s takšnimi odločitvami seveda Realu olajšal pot v polfinale najmočnejšega klubskega tekmovanja, na drugi strani pa so bili Nemci zelo razočarani in jezni, da se je to zgodilo.

Trener Bavarcev Carlo Ancelotti je po srečanju povedal, da je govoril z glavnim delivcem pravice in mu sarkastično zabrusil, da je opravil 'odlično delo'. "Rekel bom samo to, da je bila to slaba sodniška predstava. Govoril sem z njim in mu rekel, da je opravil 'odlično delo'," je dejal Ancelotti. "Mislim, da smo igrali zelo dobro, dvignili smo raven igre v primerjavi s prvo tekmo. Zaslužili smo si več, a proti Realu je vedno zelo težko. V prvi tekmi smo si zaslužili poraz, tokrat pa ne," je bil odločen italijanski strokovnjak, ki je v preteklosti sedel tudi na Realovi klopi.

"Rad imam Real, sem njegov navijač, Zidanu in celotni ekipi želim vse najboljše," je pristavil Ancelotti in se dotaknil izključitve Artura Vidala. Čilenec je igral tako kot smo od njega vajeni, zelo energično, moško, na način, s katerim vedno hodi po robu in od sodnikov je odvisno, ali ga bodo kaznovali. Toda njegov drugi rumeni karton je bil sporen. "Seveda bi moral biti Vidal bolj umirjen, ampak si ni zaslužil drugega rumenega kartona, to je bila sodnikova napaka."

Članki iz rubrike