tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

gv
gv
0 14.04.2017 17:40:04

Podcenjevanje Juventusa? Barcelona izgubila s 3:0, Enrique pa verjame v napredovanje

Reuters
Ali je izgubil kompas ali pa ima trener Barcelone Luis Enrique resnično pripravljen peklenski načrt.

Barceloni je pred tedni uspel epski preobrat in po zaostanku z 0:4 proti PSG-ju na Camp Nouu vseeno napredovala v četrtfinale lige prvakov. Zdaj se ji je pripetilo nekaj podobnega, saj je morala v Torinu Juventusu priznati premoč z 0:3, trener katalonskega velikana pa ni izgubil upanja. Nasprotno!


"Lažje se je vrniti proti Juventusu, kot pa proti PSG-ju. Pred tem se moramo vrniti na zmagovalne tire proti Real Sociedadu v španskem prvenstvu. Ta poraz nas je zelo prizadel, zdaj analiziramo, kje smo grešili in kako to popraviti. Odigrali smo katastrofalni prvi polčas, v drugem pa smo bili povsem enakovredni in si priigrali več priložnosti," je dejal Enrique in pojasnil, kaj mu daje dodatnega upanja.

"Vem, da Juventus ne prejema veliko zadetkov, toda zgodba je povsem drugačna na tekmah proti večjim tekmecem. Spomnim se tekme proti Napoliju in lahko zatrdim, da bomo tvegali vse, saj nimamo ničesar izgubiti," je dejal trener Barcelone, ki verjame, da v Torinu ni storil nobene napake: "Niti ena moja odločitev ni bila napačna, čeprav prevzamem vso odgovornost za to, kar se je zgodilo v Torinu. Morda nisem bil dovolj jasen, morda me moji varovanci niso dobro razumeli. Vseeno je krivda na moji strani."

Značke: enrique, barcelona

Članki iz rubrike