Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Aljoša Žvirc
Aljoša Žvirc
0 13.04.2017 08:40:53

Ekskluzivna izpoved navijača Borussie: Ponavadi je bilo na rumenem zidu vse polno in glasno. Tokrat ne. In potem smo izvedeli ...

vszi
Posebej za nas je spregovoril navijač Borussie, ki je ves čas del rumenega zidu.

Na področju obiskovanja tekem Dortmunda je med bolj izkušenimi Steffen Borgmeier. Nemec je sedel (oziroma stal) na južni tribuni, ki jo navijači imenujejo tudi 'rumeni zid', in nam tako ponudil dodaten vpogled v dogajanje.

Kultna tribuna v Dortmundu je bila v torek zvečer precej bolj tiha od pričakovanj. Razlog je jasen, posebej za Ekipo SN pa je dogajanje pojasnil navijač, ki je ves čas del rumenega zidu. "Kot vedno smo se pred tekmo dobili s klubom navijačev, nakar smo se odpeljali proti stadionu. Po navadi je bilo v času, ko smo prišli na tribuno, tam že precej več ljudi. Okoli 19.45 smo želeli na tribuno, kar nam je uspelo brez gneče, in povem vam, da to ni normalno. Po navadi je vse polno in glasno. Nenavadno. Potem smo izvedeli, da je bil naš avtobus napaden. Kljub temu je večina navijačev zasedla prostor na tribunah in tam počakala na podrobnejše informacije."

Odveč je poudarjati, da so bili vsi navijači črno-rumenih zaskrbljeni, ko so slišali za napad. "Skrb za svoje moštvo se meša s skrbjo za druge navijače, če bi se kaj zgodilo še na tribunah. Menim, da je bila odpoved prava odločitev, ne razumem pa tega, da je bila tekma prestavljena na naslednji dan. Moštvo je bilo zelo pretreseno, tudi med navijači je ogromno takih, ki po teh dogodkih niso mogli spati. Veseli me, da smo se kot navijači vsaj odzvali in ponudili pomoč gostujočim navijačem, ki smo jih sprejeli v svoje domove ..." 

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: borussia, dortmund

Članki iz rubrike