Mobilna verzija
STA
STA

Drevi bosta znana nova četrtfinalista lige prvakov

Drevi in v sredo bodo na sporedu še zadnje štiri tekme osmine finala v ligi prvakov. Danes bo Sevilla na gostovanju pri Leicestru branila prednost s prve tekme, ko je zmagala z 2:1, Juventus pa bo doma skušal nadgraditi slavje iz Porta, kjer je domačo ekipo ugnal z 2:0.

V sredo Atletico Madrid Jana Oblaka doma igral proti Bayerju Leverkusnu Kevina Kampla, ki je prvo tekmo izgubil z 2:4, Monaco pa bo poskusil nadoknaditi zaostanek proti Manchester Cityju, ki je prvi obračun doma dobil s 5:3.

Že prejšnji teden pa so si četrtfinale zagotovili Real Madrid, ki je dvakrat s 3:1 premagal Napoli, Bayern München, ki je dvakrat s 5:1 ugnal Arsenal, Borussia Dortmund, ki je s skupnim izidom 4:1 izločila Benfico, in Barcelona, ki je z izjemno zmago s 6:1 nadoknadila zaostanek 0:4 s prve tekme proti Paris St. Germainu.

Žreb parov četrtfinala bo 17. marca, četrtfinalne tekme pa 11. in 12. aprila ter 18. in 19. aprila. Polfinalne tekme bodo 2. in 3. ter 9. in 10. maja, finale pa bo 3. junija v Cardiffu.

Značke: nogomet , liga prvakov