Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
113 10.03.2017 12:49:32

Ali je sodnik, ki je "pomagal" Barceloni do četrtfinala, že odsodil zadnjo tekmo?

Reuters
Nemški sodnik Deniz Aytekin, ki je sodil povratno tekmo osmine finala lige prvakov med Barcelono in PSG-jem, je pod drobnogledom Uefe.

Kot danes poroča španska Marca, ni več nobenih dvomov, ali bo nemški sodnik Deniz Aytekin v letošnji sezoni še sodil na tekmah lige prvakov.

Nemec je sodil sredino tekmo med Barcelono in PSG-jem, na tej tekmi osmine finala pa je Kataloncem uspel velikanski podvig. Po zaostanku z 0:4 s prve tekme jim je na povratni na domačem Camp Nouu uspelo zmagati s 6:1, številni pa so mnenja, da tudi po zaslugi nekaterih spornih sodniških odločitev.

Med drugim naj bi bili gostje prikrajšani za eno enajstmetrovko, ena v korist Barcelone naj bi bila neupravičeno dosojena, sodnik pa je spregledal tudi dva rdeča kartona - po enega na vsaki strani. Njegove sporne odločitve so pritegnile pozornost pri sodniški organizaciji Evropske nogometne zveze, ki ji poveljuje legendarni sodnik Pierluigi Collina, zaradi česar bo nemški sodnik zdaj pod drobnogledom na tekmi domačega prvenstva med Hamburgom in Borussio Mönchengladbach.

Kot še dodaja španski športni dnevnik, je bržkone že zdaj jasno, da v letošnji sezoni lige prvakov ne bo več sodil. Aytekinu se je za zdaj v bran postavila le nemška nogometna zveza, ki je sporočila, da je njen član dobro opravil z tako zahtevno nalogo.

Članki iz rubrike