Mobilna verzija
muk
muk

In vidva, sprehajalca, sta vredna 105 milijonov?! (video)

Reuters

Arsenal je pred dnevi na Allianz Areni prejel še eno bolečo zaušnico. Največji plaz kritik se je pri tem usul na trenerja Arsena Wengerja, a tudi igralci seveda niso ušli kritikam in kritikom, najbolj ostrih pa sta bili deležni prav največji zvezdi.

Skupaj sta bojda vredna kar 105 milijonov, na zelenici pa sta na trenutke videti kot nedeljska rekreativca. Govora je seveda o Mesutu Özilu in Alexisu Sanchezu. Na svetovnem spletu se je pojavil izseček s sredine tekme, ki je še dodatno dvignil pritisk vsem tistim, ki stiskajo pesti za topničarje. Medtem ko Bavarci počasi napletajo mrežo okoli njihovih vrat, sta omenjena nogometaša zgolj anemična opazovalca. Kot da se ju vse skupaj sploh ne tiče in kot da sta z mislimi nekje drugje, kar je dvignilo pritisk tudi nekaterim soigralcem. Kot je razvidno na spodnjem posnetku, je živce nad Özilom izgubil tudi Alex Oxlade-Chamberlain.

Brez energije, brez borbenosti, brez žara. Morda se prav v njuni popolni odsotnosti še najbolj nazorno odraža dejstvo, da je Wenger izgubil niti ter vez z ekipo, pod velikim vprašajem pa je tudi nadaljnja prihodnost Özila in Sancheza v klubu s severa Londona.