stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 29.12.2022 11:39:05

Noro, koliko je Georgina plačala za Cristianovo darilo! Zlobni jeziki pa so po njej udarili, ker ...

Georgina Rodriguez
Profimedia
Partnerka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez je nekdanjega napadalca angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda letos razveselila z razkošnim božičnim darilom. Kapetanu portugalske reprezentance je bila po velikem razočaranju na svetovnem prvenstvu v Katarju v uteho prestižna limuzina znamke Rolls-Royce.

Ronaldova partnerka svojemu Cristianu za božič ni podarila nogavic, puloverja z božičnim motivom ali ure. Letos je eden najslavnejših nogometašev "pod božično jelko" našel povsem novi kabriolet Rolls-Royce Dawn, je poročala poljska tiskovna agencija PAP, ki navaja poročanje britanskih rumenih medijev. Vrednost tega vozila bi lahko znašala od 250.000 do 400.000 evrov.

Darilo svojemu partnerju je Georgina Rodriguez razkrila z objavo na Instagramu. Posnetek, ki ga je objavila, jo prikazuje, kako se po praznično okrašenem dvorcu sprehaja v zapeljivi rdeči obleki, obuta v rdeče salonarje, vstopi v jedilnico z božično postavitvijo in svečami. Nato se družina z otroci na posnetku Ronaldo v naročju nosi hčerko odpravi na parkirišče pred hišo, kjer nogometaša čaka srebrno-beli Rolls-Royce, z veliko rdečo pentljo.


Uporabniki interneta, ki komentirajo to objavo, niso videti šokirani nad dragim darilom za kapetana portugalske nogometne reprezentance. Omenjajo celo, da prestižno darilo ne bo kaj prida oklestilo družinskega proračuna, zlasti, ker bi lahko Ronaldo kmalu podpisal novo bogato pogodbo. Se pa mnogi zlobni jeziki sprašujejo, od kje Georgini toliko denarja za prestižno darilo. Naj spomnimo: tudi Ronaldova izbranka ima ogromno sponzorskih pogodb, med drugim je podpisala bogato pogodbo za Netflixov dokumentarec, ki ponuja vpogled v njeno zasebno življenje.

Sedemintridesetletni zvezdnik, ki je v karieri nosil tudi drese Reala Madrida, Juventusa in matičnega Sportinga, se trenutno dogovarja z nogometnim klubom iz Savdske Arabije Al-Nasr in naj bi bil blizu dogovora s klubom o pogodbi v vrednosti vsaj 200 milijonov evrov na leto, še navaja agencija PAP.

Članki iz rubrike