nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ue
ue
0 15.03.2022 15:59:53

JO PREPOZNATE? Seveda jo! Nekdaj velika TEKMICA SLOVENKE, danes VROČA manekenka za SPODNJE PERILO... (foto)

Inst
Različna so pota vrhunskih športnic. Nekatere se po karieri težko sprijaznijo z novim načinom življenja, spet druge pa...

Anna Veith (dekliški priimek Fenninger), odlična avstrijska smučarka (olimpijska in svetovna prvakinja ter skupna zmagovalka svetovnega pokala), ki se je tekmovalno upokojila leta 2020, je bila velika tekmica slovenske šampionke Tine Maze s katero sta postali prijateljici in se družita zasebno in poslovno še danes. 

Anna je lani konec junija povila sina. Veithova je kar precej dejavna na družbenih omrežjih in je objavljala tudi stvari iz zasebnega življenja. 

Tokrat pa je vse kar malce presenetila. Objavila je, da je bila na snemanju oziroma fotografiranju za znano podjetje, ki prodaja spodnje perilo in kopalke. No, Anna je bila vedno zelo lepo dekle, dejstvo pa je, da je rodila pred osmimi meseci. In zdaj poglejte njeno telo, kateremu se niti malo ne pozna, da je devet mesecev nosilo 'novo življenje'. Vsekakor je morala izjemna Avstrijka trdo delati v fitnesu, da je lahko pozirala v kopalkah in spodnjem perilu za to znano podjetje.  In, Anna je postala prava manekenka, saj je postala model še za eno podjetje z modnimi oblačili, da seveda ne govorimo, da oglašuje tudi svoje nekdanje sponzorje (ure, avtomobili, hrana, pijača...). Dela ji vsekakor ne manjka, dolgčas ji ob majhnemu otroku zagotovo ni, pa tudi finančno ji za prihodnost ni treba prav veliko skrbeti. 

Značke: tina-maze, anna-veith

Članki iz rubrike