pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
1 05.03.2021 18:15:32

NOREC! Ibrahimović OBTIČAL NA AVTOCESTI, potem v Sanremo prišel ... AH, SAJ NE BOSTE VERJELI (video)

Profimedia
Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je eden od najbolj zvezdniških gostov letošnjega glasbenega festivala Sanremo.

O skupnem pevskem nastopu s Sinišo Mihajlovićem smo že poročali, zdaj pa je v javnost prišla naravnost nora zgodba, kako je napadalec Milana sploh prišel v to turistično mesto ob italijansko-francoski meji. Videti je, da je prav vsaka poteza, vsak sleherni Ibrahimovićev dan spektakel. Tudi njegova pot do Sanrema je bila spektakularna.

Ko se je peljal proti prizorišču, je obtičal v prometu, saj se je na avtocesti (približno 60 kilometrov pred ciljem) zgodila prometna nesreča. Blokirano cestišče je Ibrahimoviću preprečevalo nadaljevanje poti, zato je po treh urah v avtomobilu rekel svojemu vozniku, da bo izstopil. Hitro je našel nekega motorista in ga prosil, ali ga lahko zapelje do Sanrema.

"Vprašal sem ga, ali bi me peljal. Na srečo je bil navijač Milana. Ko sva prispela, mi je zaupal, da se je po avtocesti peljal motorjem prvič v življenju. Imam posnetek!" je po nori pustolovščini v smehu povedal Ibrahimović. In potem v svojem slogu sporočil organizatorjem: "Vem, da ste me včeraj pogrešali, ampak vrnil sem se. Bil sem v Milanu ..., čeprav bi lahko vi prišli k meni. Festival bi lahko imeli pri meni. Saj veste: če Zlatan ne more priti na festival, mora festival priti k Zlatanu. V Zlatanovi hiši je dovolj prostora."

ibrahimovic motor

Članki iz rubrike