pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

bu
bu
0 18.10.2020 02:56:40

BOLJ BIZARNO NE GRE! Avstralska boksarka služi s prodajo ... ah, NE BOSTE VERJELI (foto)

Seksi Avstralka Ebanie Bridges je presegla vse. Kljub temu, da v ringu izjemno napreduje in se bo kmalu borila za naslov svetovne prvakinje, svoj bančni račun polni z nečem drugim.

Bržčas je kriv tudi koronavirus in dejstvo, da je šport vsaj delno zašel v slepo ulico. Nevščenosti seveda vplivajo na zaslužek športnikov, zato se ti morajo znajti po svoje. Še posebej takšni, kot je 33-letna Ebanie.

Poleti ji je namreč nek britanski oboževalec za par preznojenih in smrdljivih nogavic ponudil približno 500 evrov. Je lahko bolj bizarno? Avstralka je bila šokirana, a je ponudbo sprejela in v trenutku spolzela v posel, ki ji je prinesel lepo vsoto denarja. Celo razširila ga je in v le štirih tednih le za fotografije svojih nogavic zaslužila štiri tisočaka. Par rabljenih nogavic pa je naposled dosegel ceno dveh tisočakov.

Bridges 1


"Ali se zavedate, koliko je to denarja, ki sem ga zaslužila s tem sranjem?" Tako pravi Ebanie, ko jo sprašujejo o nenavadnem poslu. In se ne pritožuje, saj je obenem tudi svojo boksarsko kariero spravila na višjo raven. Dekle, ki sicer v Sydneyju opravlja delo učiteljice matematike na srednji šoli, je zmagalo na svojih prvih štirih profesionalnih borbah in si že zaslužilo boj za naslov svetovne prvakinje.

Postavna in privlačna Avstralka z umetnimi prsmi se ne sramuje nenavadnega posla, nedavno je celo postala ambasadorka britanskih nogavic Clingz.

Značke: boks, ebanie-bridges

Članki iz rubrike