cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 25.04.2020 17:21:42

Ob tem se NAJEŽI KOŽA in dobiš CMOK V GRLU! Pomoč Srbije Italiji pospremili s HIMNO ATALANTE (video)

Profimedia
V času koronakrize je najbolj potrebna preprosta človeška solidarnost. In to so pokazali mnogi, če pa jo pospremijo še nogometni navijači, potem...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ob prisotnosti italijanskega ambasadorje iz Beograda pospremil letalo s pomočjo Italiji, da se lahko čim bolje spopada s posledicami pandemije. Italiji še vedno primanjkuje zaščitnih sredstev, zato so na pomoč stopili tudi Srbi. In pomoč je namenjena v Bergamo, kjer je bila pandemija najbolj zastrašujoča in od koder je tudi Atalanta, kjer igra najboljši slovenski nogometaš Josip Iličić. Mnogi so mnenja, da je bila tekma lige prvakov med Atalanto in Valencio v Milanu vir okužbe za Bergamo, zato so ob koncu govorov navijači, ki so se zbrali na letališču, zapeli pesem, ki je postala himna Atalante - 'La gente come noi non molla mai' (Ljudje kot smo mi, nikoli ne odnehamo). Prizor (na video posnetku okoli 28. minute), da se naježi koža in kaže na solidarnost med nogometnimi navijači po celem svetu.

Ta pesem pa je postala tudi zaščitni znak delavcev v skladiščih z zaščitno opremo, ki delajo neprekinjeno že od sredine marca. Samo globok poklon vsem, bi še zapisali.

Značke: bergamo, pomoč, pesem

Članki iz rubrike