državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ue
ue
4 09.01.2019 12:29:55

Angležinja z GROZLJIVO ZGODBO o RONALDU: 'Rekel je, da me bo RAZSEKAL, stlačil v ...'

Profimedia
Cristiana Ronalda očitno čakajo razburljivi meseci.

Pa ne le zaradi drugega dela sezone z Juventusom, pač pa zaradi novih obtožb, ki so se pojavile na njegov račun s strani ene od nekdanjih deklet. Oglasila se je namreč angleška igralka, teve voditeljica in model Jasmine Lennard, ki je pred kakšnim desetletjem imela romanco s portugalskim zvezdnikom.

Odločila se je pomagati Američanki Kathryn Mayorge, ki je Ronalda obtožila posilstva, to naj bi se zgodilo leta 2009. Portugalca so številni podprli, tudi nekdanje punce, med tistimi, ki so na strani Mayorgove, pa je tudi Lennardova. "Nihče zares ne ve, kakšen je. Poznajo le del njegovega karakterja. Po dolgem razmišljanju sem se odločila poiskati Kathryn in njene odvetnike, saj jim želim pomagati v tem primeru. Ne morem več poslušati njegovih laži," je dejala 33-letna Lennardova in dodala: "Imam posnetke, ki bodo neprecenljivi."



Če je res tisto, kar je že razkrila, potem se bo Ronaldo moral zagovarjati za hude obtožbe. "Imam nešteto njegovih sporočil. Tiste s seksualno vsebino se absolutno ujemajo s tistimi, ki jih je pošiljal Kathryn. Priznal mi je, da ima resne psihične težave. On je brutalen lažnivec in psihopat. Nihče temu ne bi verjel brez dokazov, toda jaz sem pametna in jih imam precej," je dejala Lennardova.

In potem šla še korak dlje. "Ko sva bila v zvezi, mi je grozil, da me bo, če se bom s kom dobila, ugrabil, razsekal na kose, stlačil v torbo in vrgel v reko. Imam dokaze za vse to, on je psihopat. Ne bojim se ga, poznam vse umazane skrivnosti. Gotovo ne bom tiho, saj verjamem, da je kriv," je povedalo nekdanje Ronaldovo dekle.

Članki iz rubrike