Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. marca

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

ivica 1 Njena.si

Zvezde plešejo: Je res prestara za metanje po ...

Marko Potrc Njena.si

Marko Potrč je nad njima navdušen!

nu
nu

MARIBOR, to pa je IZJEMNA ČAST! Vijoličaste je TAKOLE dvignila ena največjih svetovnih glasbenih zvezd VSEH ČASOV

Drago Wernig - TAKA

Slavni britanski roker Rod Stewart, ki bo naslednji mesec nastopal v zagrebški Areni, se je v intervjuju za 24ur dotaknil tudi zanj zelo boleče zmage Maribora.

Roda Stewarta, legendarni rokerja, ki je bil kar dvakrat uvrščen v legendarno Rock and Roll Hall of Fame in velja za enega najbolj prodajanih glasbenikov vseh časov, ni potrebno posebej predstavljati. Naslednji mesec bo v neposredni bližini Slovenije, natančneje v zagrebški Areni priredil, pravi šov. 

rod stewart
Profimedia

Je pa v intervjuju za 24ur razkril še eno zanimivost, ki bo še kako nasmejala ljubitelje športa v Sloveniji. Stewart je namreč znan tudi kot veliki nogometni navdušenec, ki ga boste pogosto srečali na tekmah škotskega Celtica, za katerega navija. Zato prav gotovo ni bil najbolj vesel, ko je bil pred tremi leti prav Maribor tisti, ki mu je preprečil uvrstitev v ligo prvakov. Na vprašanje, ali je vijoličastim že oprostil ta boleči poraz leta 2014, je v smehu odgovoril: "Seveda, sem jim! Od takrat jim gre res dobro, odlično! Dobro opravljeno delo, Maribor." Ob koncu odgovora pa še dvignil oba palca za aktualne slovenske prvake.  

Značke: rod-stewart , maribor