Mobilna verzija
tu
tu

Najbolj INTIMNO razkritje izbranke Cristiana RONALDA o njunem razmerju: Povem vam, kaj je počel med PORODOM in kaj je prva stvar, ki jo naredi ZJUTRAJ! (foto)

Pred skoraj mesecem dni je Cristiano Ronaldo s fotografijo iz porodne sobe obelodanil rojstvo svojega četrtega otroka, hčerke Alane Martine.

Po sedemletnem Cristianu mlajšemu, dvojčkoma Mateu in Evi, ki ju je v ZDA letos poleti rodila nadomestna mati, se je portugalski zvezdnik razveselil še hčerke Alane Martine, ki jo je rodila njegova izbranka Georgina Rodriguez. 

georgina hola

Španska manekenka se je zdaj z malčico ekskluzivno pojavila v španski reviji Hola in prvič spregovorila o materinski vlogi in tudi o razmerju z enim od najboljših nogometašev na svetu. "S Cristianom sem našla pravo ljubezen. Zelo dobro se dopolnjujeva in najino razmerje je res lepo. Ko je ob meni, imam vse," je med drugim povedala v ekskluzivni 14-stranski reportaži. Razkrila je tudi, da je bil Cristiano ves čas ob njej pri porodu in da ji je ves čas namenjal spodbudne besede: "Porod je bil lep, kratek in zelo čustven. Eden od najlepših trenutkov, ki mi je ostal v spominu poleg tega, da sem prvič v rokah držala svojo hčerko, je bil, ko so v porodni sobi med porodom spustili glasbo Alicie Keys." 

V Ronaldovi hiši v teh tednih tako večinoma odmeva le otroški smeh, Georgina pa je razkrila, kakšen oče do svojih štirih otrok je pravzaprav Portugalec: "Otroci so najina sreča. Vsako jutro, ko se zbudiva, je najin ritual, da jih objameva in poljubiva, se crkljava z njimi."