Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 03.12.2017 09:00:36

Mi imamo Sanjo Modrić, oni pa Diletto Leotto: Spoznajte KRALJICO italijanskega športnega novinarstva (foto)

Sanja Modrić
Pop TV
Mi imamo Sanjo Modrić, Italijani pa Diletto Leotto.

V Sloveniji ga verjetno ni športnega navdušenca, ki ne bi vedel, kdo je Sanja Modrić. Simpatična slovenska športna novinarka se je mnogim prikupila med evropskim košarkarskim prvenstvom, ko je skupaj s Sašo Dončićem za slovensko komercialno televizijo pokrivala tekme slovenske reprezentance. In to je odlično počela vse do zadnjega dne EuroBasketa, ko je Slovenija na koncu osvojila zlato medaljo.

A naši zahodni sosedje se na tem prvenstvu niso ravno izkazali, zato pa imajo svojo televizijsko junakinjo. V Italiji je Diletta Leotta verjetno najbolj vroč športni obraz. Pravnica, ki se je še bolje znašla v medijskih vodah, trenutno dela za medijsko hišo Sky Sport, za katero pokriva in poroča o tekmah druge italijanske nogometne lige.

Če gre soditi po družabnih omrežjih, je celo bolj priljubljena od vseh nogometašev iz serie B, samo na instagramu pa jo spremlja več kot dva milijona oboževalcev. In te imajo kaj za videti, saj jih privlačna Italijanka nenehno razveseljuje z atraktivnimi fotografijami in prispevki.

Zanimivo, Leotta je bila pred časom vpletena v odmeven škandal, saj so se neznanci dokopali do njenih golih fotografij, ki so bile namenjene njenemu zaročencu, in jih objavili na spletu. Takrat se ji je v bran postavil celo poredni deček svetovnega nogometa Mario Balotelli, zelo nazorne fotografije pa si lahko ogledate tudi v zgornji povezavi.

leotta 4

leotta 1

leotta 2

leotta 8

leotta 15

Značke: serie-b, diletta

Članki iz rubrike