Mobilna verzija
nu
nu

Fotografija, ki ruši VSE REKORDE! Cristiano Ronaldo, kot ga še niste videli, neposredno iz PORODNE SOBE (foto)

Če Cristiana Ronalda v zadnjih mesecih jezi predvsem strelska suša na zelenici, se nikakor ne more pritoževati nad zasebnim življenjem.

Po tem, ko je portugalski zvezdnik konec junija pozdravil rojstvo dvojčkov - deklice Eve in fantka Matea, se je Cristiano Ronaldo razveselil še enega družinskega člana. Oziroma družinske članice, če smo natančnejši. Skupaj z zaročenko Georgino sta namreč pozdravila rojstvo deklice z imenom Alana Martina, Portugalec pa je veselo novico s prav posebno fotografijo s svojimi oboževalci delil na družbenih omrežjih.

"Alana Martina se je ravnokar rodila! Tako Geo kot Alana sta zelo v redu. Vsi skupaj smo zelo veseli," je zapisal Cristiano na fotografiji, ki je v prvih 10 urah zbrala že 7 milijonov všečkov, Portugalec bi lahko podrl rekord, ki ga ima na seznamu najbolj všečkanih fotografij na Instagramu trenutno Beyonce, ko je februarja sporočila, da je noseča z dvojčkoma (11,2 milijona). Za Cristiana je to četrti otrok, poleg omenjenih dvojčkov ima še sedemletnega sina Cristiana mlajšega, je pa Alana Martina prva, katere mama je znana javnosti. 

cristiano alana martina
Instagram / Cristiano Ronaldo