Mobilna verzija
dejan kranjc živali1 Odkrito.si

Dejan Krajnc žaluje

janez pletenje Svet24.si

Zadnji v domači fari, ki še obvlada obrt

Victoria Derbyshire Svet24.si

Voditeljica se pred najstniškima sinovoma ...

Slavko Vučurević Svet24.si

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?

Fifth Harmony Najstnica.si

Konec za Fifth Harmony

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Tara zupančič pop Njena.si

Tara Zupančič po bolezni: Je moja prva!

ue
ue

VROČA hrvaška pevska lepotica je povsem obnorela (in OČITNO tudi on njo!) nesojenega SLOVENSKEGA nogometnega reprezentanta!

mv

Znana hrvaška pevka Jelena Rozga je bila dolgo časa časa v zvezi z enim od članov svetovno znanega dueta 2Cellos, Stjepanom Hauserjem, zdaj pa je omrežila nogometaša slovenskih korenin.

Rozga in Hauser sta šele pred kratkim potrdila novice o tem, da se razhajata, v hrvaških medijih pa so se zelo hitro pojavile novice, da vroča Dalmatinka ni bila dolgo časa samska. 

Povsem naj bi jo namreč omrežil nogometaš Kristjan Ipša, sicer Hrvat slovenskih korenin. Njegova babica namreč izhaja iz okolice Litije, tudi sam pa je bil vrsto let povezan s Slovenijo. Še več pred leti je zaprosil za slovensko državljanstvo, saj si je želel na vsak način zaigrati za reprezentanco svoje babice. V Poreču rojenemu 31-letnemu nogometašu se želja ni nikoli izpolnila, v svoji karieri zaigral za Varteks, Midtjylland, Reggino, nazadnje pa je bil član poljske ekipe Piast Gliwice.

ipsa

Ipša pa zdaj polni hrvaške tabloide, saj naj bi se svojim prijateljem hvalil, da si z Rozgo izmenjujeta ljubezenska sporočila.