Mobilna verzija
ue
ue

VROČA hrvaška pevska lepotica je povsem obnorela (in OČITNO tudi on njo!) nesojenega SLOVENSKEGA nogometnega reprezentanta!

mv

Znana hrvaška pevka Jelena Rozga je bila dolgo časa časa v zvezi z enim od članov svetovno znanega dueta 2Cellos, Stjepanom Hauserjem, zdaj pa je omrežila nogometaša slovenskih korenin.

Rozga in Hauser sta šele pred kratkim potrdila novice o tem, da se razhajata, v hrvaških medijih pa so se zelo hitro pojavile novice, da vroča Dalmatinka ni bila dolgo časa samska. 

Povsem naj bi jo namreč omrežil nogometaš Kristjan Ipša, sicer Hrvat slovenskih korenin. Njegova babica namreč izhaja iz okolice Litije, tudi sam pa je bil vrsto let povezan s Slovenijo. Še več pred leti je zaprosil za slovensko državljanstvo, saj si je želel na vsak način zaigrati za reprezentanco svoje babice. V Poreču rojenemu 31-letnemu nogometašu se želja ni nikoli izpolnila, v svoji karieri zaigral za Varteks, Midtjylland, Reggino, nazadnje pa je bil član poljske ekipe Piast Gliwice.

ipsa

Ipša pa zdaj polni hrvaške tabloide, saj naj bi se svojim prijateljem hvalil, da si z Rozgo izmenjujeta ljubezenska sporočila.