900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
2 11.10.2017 09:11:44

VROČA hrvaška pevska lepotica je povsem obnorela (in OČITNO tudi on njo!) nesojenega SLOVENSKEGA nogometnega reprezentanta!

Jeleno poleti čakajo številni nastopi.
M.V.
Znana hrvaška pevka Jelena Rozga je bila dolgo časa časa v zvezi z enim od članov svetovno znanega dueta 2Cellos, Stjepanom Hauserjem, zdaj pa je omrežila nogometaša slovenskih korenin.

Rozga in Hauser sta šele pred kratkim potrdila novice o tem, da se razhajata, v hrvaških medijih pa so se zelo hitro pojavile novice, da vroča Dalmatinka ni bila dolgo časa samska. 

Povsem naj bi jo namreč omrežil nogometaš Kristjan Ipša, sicer Hrvat slovenskih korenin. Njegova babica namreč izhaja iz okolice Litije, tudi sam pa je bil vrsto let povezan s Slovenijo. Še več pred leti je zaprosil za slovensko državljanstvo, saj si je želel na vsak način zaigrati za reprezentanco svoje babice. V Poreču rojenemu 31-letnemu nogometašu se želja ni nikoli izpolnila, v svoji karieri zaigral za Varteks, Midtjylland, Reggino, nazadnje pa je bil član poljske ekipe Piast Gliwice.

ipsa

Ipša pa zdaj polni hrvaške tabloide, saj naj bi se svojim prijateljem hvalil, da si z Rozgo izmenjujeta ljubezenska sporočila. 

Članki iz rubrike