stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ue
ue
1 24.09.2017 09:49:09

HRVATI SO V ŠOKU! Pes zvezdnika Dinama je napadel OTROKA, posledice pa so GROZLJIVE!

Že res, da Dinamo na začetku sezone tudi zahvaljujoč številnim spodrsljajem Rijeke prevladuje v hrvaškem prvenstvu, toda Zagrebčani dvigajo ogromno prahu izven terena.

Spomnite se le atentata na Zdravka Mamića, ki mu je pred nekaj dnevi sledil brutalni napad na trenerja Maria Cvitanovića. Slednjega so pred domovanjem pričakali zamaskirani napadalci in mu z bejzbolskim kijem zlomili roko. 

Zdaj pa se je v središču pozornosti znašel eden od zvezdnikov ekipe Angel Henriquez. Na dvorišču zgradbe, kamor se je je nogometaš šele pred dnevi preselil s svojim dekletom, je namreč njegov pes napadel 21-mesečnega otroka, ki se je igral. "Malček se je igral na dvorišču, Henriquez pa se je vračal s sprehoda s psom. Ta je nato napadel otroka, ga pogrizel po obrazu, glavi in ušesih. Verjamemo, da bo z njim vse v redu, čeprav ima kar 50 šivov," je za Večernji povedal malčkov oče in dodal, da je po incidentu nogometaševo dekle več čas pošiljalo sporočila in preverjalo, če s fantkom vse v redu. "V petek zvečer smo se slišali, ponudila sta pomoč, prav tako tudi Dinamo," je še dodal oče.

Članki iz rubrike