Mobilna verzija
nu
nu

DRUŽINSKA DRAMA: Kapetana angleškega premierligaša je zaročenka vrgla iz hiše!

Reuters

Medtem ko se na igrišču drži dogovorov in spoštuje pravila, med drugim ga je to pripeljalo tudi do naslova prvaka, je kapetan angleškega premierligaša v zasebnem življenju prekršil vse, kar je pomembno za uspešno zvezo.

Kot poročajo otoški mediji, Wes Morgan preživlja družinsko krizo, ki pa si jo je zakuhal - sam. Triintridesetletnik skupaj z zaročenko in dvema otrokoma živi v hiši v Nottinghamu, vendar je to zdaj ostal samo lep spomin.

Sheneen Fisher je namreč izvedela, da jo zaročenec vara s šest let mlajšo Karlo Morrell. Ne samo to, par naj bi se dobival že tri leta, kar prav tako še ni vse. Karla Morrell je trenutno noseča.
Medtem ko Morganova zaročenka ni slutila, kaj njen izbranec počne za njenim hrbtom, je vse postalo jasno, ko je prejela telefonski klic, v katerem je izvedela vse.

wes morgan 1 re
Reuters
Z zgodbo je soočila tudi Wesa, ki je skesano vse priznal, nato pa ga je vrgla iz hiše. "Sheneen o Karli ne ve ničesar, samo to, da živi v Londonu, in je zadovoljna s tem, da je Wesova ljubica. Wes se je z njo dobival, kadar je bil v Londonu, medtem ko je bila Sheneen doma," je medijem povedal neimenovani vir blizu para.