900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
0 11.07.2017 15:41:25

Kako in s kom se zabava Kyrgios? Dve mladi tenisačici v objemu in... (foto)

Avstralski teniški "grdi deček" Nick Kyrgios se je po zgodnjem izpadu v Wimbledonu zabaval z Monique Belovuković.

Pa ne samo z njo, ampak še z Britanko Chelsea Samways. Tako Belovukovićeva, ki je Avstralka hrvaških korenin, kot Samwaysova sta mladi tenisačici stari komaj 18 let, ki naj bi bili velika upa tenisa vsaka v svoji državi. Toda znani sta tudi po tem, da imata radi nočne zabave. In to sta dokazali in pokazali tudi v Londonu.

belovukovic3


Monique Belovuković pa je potem, ko se je prenehala zabavati s Kyrgiosom, odločila, da vidi, kakšna "party zver" pa je Nickov prijatelj in tudi tenisač iz Avstralije Thanasi Kokkinakis. Potem je na družbenem omrežju objavila celo njuno skupno fotografijo.

kokkinakis

Le kaj bi na to rekel Kyrgios? Slednji je bil dve leti v razmerju z drugo tenisačico, s Hrvatico, ki je pred kratkim dobila tudi avstralsko državljanstvo Ajlo Tomljanović. Slednja je, ko je zasledila fotografije Nicka in starlet v medijih, zbrisala vse skupne fotografije na Instagramu.
Belovukovićeva, ki zdaj živi v Nici, je dejala, da ni imela nič takega s Kyrgiosom. Fotografijo, na kateri je zelo blizu Nicka pa je obrazložila z: "Bilo je zelo glasno in sem se mu morala povsem približati." Potem je še dodala: "Samo dobro smo se imeli. V klub smo prišli kot prijatelji in odšli kot prijatelji. Vse skupaj je bilo popolnoma nedolžno. Vsi vemo, da ima dekle in nihče se noče mešati v njun odnos."

Članki iz rubrike