Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

pu
pu
0 23.05.2017 13:28:49

Olimpijska prvakinja povsem gola išče moškega svojih sanj (foto)

S tremi zlatimi kolajnami je bila junakinja olimpijskih iger v Sydneyju. Eno zlato je osvojila tudi štiri leta pozneje v Atenah, sicer pa ima v svoji vitrini osem olimpijskih kolajn.

Inge de Bruijn je trikrat postavila svetovni rekord, leta 2001 je bila nizozemska športnica leta, v letih 2000 in 2001 pa v absolutni kategoriji najboljša plavalka na svetu.

Inge de Bruijn 8
Reuters
Danes ima 43 let in je še kako aktivna. Plesala je teve oddaji Zvezde plešejo, promovirala je linijo kopalk, zdaj pa se je prijavila v resničnostni šov, v katerem so udeleženci na tropskem otoku povsem goli in iščejo svojega sanjskega partnerja. 


"Biti mora prikupen, šarmanten, pozoren, malo skrivnosten in mora imeti smisel za humor," je relka Inge, ko so ji rekli, naj opiše svojega idealnega moškega. Resničnosti šov se imenuje "Adam išče Evo".

Inge de Bruijn 5


Inge je v času svoje aktivne športne poti veljala za atraktivno svetlolasko in je kajpak kljub letom osrednja osebnost resničnostnega šova. Še posebej ali zlasti zato, ker pred teve kamerami skače povsem gola.

Ko je bila Inge otrok, je sanjala o poklicu steverdese, saj je želela potovati. Vendar njena mama samohranilka ni imela dovolj denarja za uresničitev želja vseh štirih otrok. Zdaj nekdanja plavalka, ki se je poslovila od bazena leta 2007, skuša nadoknaditi zamujeno. V prihodnje želi delati na televiziji.

Nizozemci bodo golo Inge videli ta teden, na programu RTL5.

Inge de Bruijn 6

Inge de Bruijn 3

Inge de Bruijn 2

Inge de Bruijn 7

Inge de Bruijn 4

Članki iz rubrike