Mobilna verzija
nu
nu

Bizarno: Stavil na neverjeten razplet dogodkov, zadel, a mu stavnica ni želela izplačati denarja, ker ...

vszi

Neverjetna novica iz sveta športnih stav.

Nekatere stavnice imajo opcijo, da določen igralec napove niz dogodkov, ki se bo zgodil na eni tekmi, potem pa stavnica določi kvoto in mu dopusti, da vplača denar na omenjeno stavo. 

In tako je nek igralec na BetVictor napovedal, da bo na tekmi Barcelone in PSG-ja Lionel Messi dosegel gol iz 11-metrovke, Edinson Cavani stresel vratnico in da bo napredovala Barcelona. Kvota na vse skupaj je bila 125. 

In vse skupaj se je na koncu tudi uresničilo. A kaj, ko BetVictor srečnežu ni želel izplačati dobitka, pač pa so stavo označili kot zgrešeno! In razlog? Ker je žoga po Cavanijevem strelu in vratnici zapustila igrišče! Pri BetVictorju so pojasnili, da mora po njihovih pravilih žoga ostati v igrišču, da je stavna napoved 'zadeta vratnica' dobitna. 

No, po nekajminutnem izmenjevanju mnenj prek Twitterja med (ne)srečnežem in nekom iz BetVictorja, so si pri stavnici premislili in odličnega napovedovalca vseeno nagradili. "Kot znak dobre volje smo se odločili, da vašo stavo vseeno označimo kot pravilno in vam izplačamo dobitek," so zapisali. 

Koliko je stavničar vplačal in kolikšen je njegov dobitek ni bilo povedano. 

Značke: stave , barcelona , psg