Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
0 24.02.2017 16:39:58

Brutalno hitra, draga in ekskluzivna zver: Ali je to najnovejša pridobitev Ronalda? (video)

vszi
Hitri avtomobili so dokazano šibka točka Cristiana Ronalda.

Eden najboljših nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo ljubi lepa in hitre avtomobile. Očitno so slednji njegova največja strast, saj ima v svoji garaži parkiranih kar nekaj izjemno dragih in še hitrejših avtomobilov, še najhitrejši pa je očitno na poti.

Vsaj tako bi lahko sklepali po njegovi zadnji reklami, ki jo je posnel skupaj s proizvajalcem superšportnih vozil Bugattijem. V reklami se v Ronaldovi garaži pojavi Bugatti Chiron in nekdanji dirkač zdaj pa testni voznik Bugattija Andy Wallace. Slednji mu tehnološko čudo ponudi za tesno vožnjo, po koncu dirkaške izkušnje pa pove, da mora poklicati proizvajalca, če si želi svojega.

Ronaldo si sicer že lasti 1,8 milijonov vrednega Bugattija Veyrona, Chiron pa je novejša različica tega modela. Cena osnovnega modela se začne pri 2,4 milijona evrih, še bolj dih jemajoči pa so nekateri tehnični podatki. Če vas ne prepriča končna hitrost 463 kilometrov na uro, ki je sicer zaradi varnostnih razlogov elektronsko omejena na 420 kilometrov na uro, in 1500 konjskih moči, potem ste zagotovo predstavnica nežnejšega spola.

Ob tem velja dodati, da so s proizvodnjo Chirona začeli leta 2016 in v omejeni seriji 500 avtomobilov. Ali bo eden od teh pristal v garaži Ronalda, bo zagotovo jasno že kmalu ...

Značke: ronaldo, bugatti

Članki iz rubrike