Mobilna verzija
nu
nu

Cristiano Ronaldo iskreno o vzgoji svojega sina. Kaj si želi, da bi postal in česa noče?

Portugalski zvezdnik je spregovoril o svojem sinu Cristianu ml. in težavah, s katerimi se bo prisiljen soočiti, dotaknil se je tudi receptu za uspeh.

"Vem, da se v nekaterih obdobjih otroštva stvari ne bodo razvijale v želeni smeri. To smo vsi dali skozi, a jaz sem takšen kot sem, ker sem bil močan. Tudi moj sin se bo prisiljen soočiti s težavami. Ker mu mnogi zavidajo, toda on je srečen otrok. Kdaj pa kdaj mu govorijo: 'Tvoj oče ni dober igralec, so boljši od njega,', a jaz mu vedno govorim, da naj bo sam svoj. In da je izobraževanje najpomembnejše v življenju. Moj sin ve, da se je rodil v dobrih časih, da živi v lepi hiši, da ima oče lepe avtomobile, vendar hkrati ve, da je vse to težko doseči," je povedal Cristiano Ronaldo in razkril, da si želi, da bi sin nekega dne postal profesionalni nogometaš: "Seveda bi rad, da bi bil kot jaz, ampak to je velik izziv, to ni lahko doseči. Malce ga bom 'potiskal' v tej smeri, ampak ne, da bi bil vratar, temveč napadalec. Toda na koncu bo seveda to, kar si bo sam želel," je pristavil portugalski zvezdnik.

V nadaljevanju je spregovoril tudi o svojem receptu za uspeh: "Ni pomembno, koliko ur trenirate, ampak kako trenirate. Lahko je tudi samo ena ura, toda če se trudite po najboljših močeh, če dajete vse od sebe, lahko uresničite svoje cilje. Tako delam jaz in obstajam že sedem, osem let. Po treningih Reala doma vadim tudi z zasebnim trenerjem. Da bi ostal na visoki ravni, se moraš siliti do zgornjih meja in skrbeti za svoje telo."