Mobilna verzija
nu
nu

Toni Kroos čestital za novo leto in razburil Brazilce

Profimedia

Nemški nogometaš Toni Kroos je na svojem profilu Twitter objavil hudomušno in domiselno čestitko ob vstopu v novo leto. In razpolovil svoj avdtorij - nekatere je navdušil, druge razjezil.

Nogometaš madridskega Reala in član nemške izbrane vrste je v letnici 2017 zadnji dve številki zamenjal z brazilsko in nemško zastavo, s čimer je spomnil na hud poraz Brazilcev z Nemci v polfinalu svetovnega prvenstva pred poldrugim letom.

Igra številk mu je šla tokrat v prid in šala mu je dobro uspela, čeprav se je med komentarji, ki so se kot plaz usuli pod objavo, pojavil tudi popravek, češ da je v resnici treba v letnici 2017 zamenjati prvi dve številki, prav tako z brazilsko in nemško zastavo. Spomnimo, Brazilci so Nemce z 2:0 premagali v finalu svetovnega prvenstva leta 2002.

Kakorkoli, Kroosu je uspelo, kar je želel, čeprav je pozneje objavil še en zapis, v katerem je dejal, da je njegova šala vzbudila zelo veliko pozornosti .... in še vsem zaželel varno in srečno novo leto. Le kako so se odzvali njegovi brazilski soigralci pri Realu, Marcelo, Danilo in Casemiro?