sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 25.10.2016 15:34:43

Prav zares je želela držati obljubo (video)

Srbski tretjeligaš Žarkovo se je uvrstil v osmino finala pokalnega tekmovanja v Srbiji, vendar to vsekakor ni dosežek za odmevno novico. Prek srbskih meja odmeva to, kar je sledilo potem.

Navdušena nad nogometaši iz južnega predela Beograda, je srbska porno igralka Nevena Hot ekipi javno obljubila skupinski seks, če osvoji pokalno lovoriko.

Da misli skrajno resno in s tem še dodatno motivira nogometaše Žarkova, je starleta želela dokazati na tekmi osmine finala med Žarkovim in Partizanom, ki je bila na stadionu Rada na Banjici. Ker vodilni ljudje kluba niso bili zadovoljni s tovrstno publiciteto, dekleta niso spustili na stadion. Celo več, navijači so jo želeli celo pretepsti.

Nevena Hot se je pritoževala, češ da na tribuno smejo huligani, ki potem tam razgrajajo, njej pa vstop ni dovoljen. Vendar, kar je želela, to je tudi storila. Sicer ne na tribuni stadiona, ampak kar pred stadionom - razgrnila je svoj črn plašč in pokazala vse svoje atribute.

In kako se je končala tekma? Partizan je zmagal z 2:0, Žarkovo je izpadlo iz tekmovanja, od skupinskega seksa pa torej ne bo nič. Morda kdaj drugič.

Značke: žarkovo, nevena-hot

Članki iz rubrike