oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

zlato drevo Svet24.si

Ko v sebi najdete srečo in moč, lahko naredite ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 29.06.2016 17:05:13

Nekateri nogometni zvezdniki se radi prepustijo nikotinskim užitkom

vszi
Pred dnevi smo poročali o tem, da belgijskega selektorja Marca Wilmotsa ne moti razvada njegovega varovanca Radje Nainggolana, ki kadi.

Vezistu Rome zato med reprezentančnimi akcijami vedno priskrbijo sobo z balkonom, v nasprotnem primeru bi bil 28-letni vezist zmožen razdejati sobo. "Da, Radja kadi. To je navada, veliko ljudi v Franciji in Italiji kadi. Ne bom ga ustavljal, če je to tisto, kar potrebuje. Sem prilagodljiv, ko pride do takšnih stvari. Gre za njegovo telo. Kajenje me ne moti, če je le dober na igrišču. Vedno poskrbim, da ima sobo z balkonom, saj tako ne more sprožiti alarma. Verjamem, da je edini v belgijski reprezentanci, ki kadi. Verjamem tudi, da bi razdejal sobo, če bi mu prepovedali pokaditi pet ali šest cigaret na dan. To je njegova težava, tudi če to pomeni, da se bo moral upokojiti pri 30 letih," razmišlja Wilmots.

Toda Nainggolan še zdaleč ni edini nogometaš, ki je nastopil na letošnjem Euru, in kadi. Takih je še nekaj. Recimo angleška reprezentanta Jamie Vardy in Jack Wilshere. Prvi je nedavno priznal, da med tekmami večkrat žveči tobak, medtem ko kajenje, kar zadevai člana Arsenala, v nogometnem svetu niti ni več novica.

wilshere
vszi

Podobno razvado kot omenjena trojica, ima tudi nemški reprezentant Mesut Özil, ki so ga v preteklosti kar nekaj 'ujeli' s cigareto v ustih. Na seznam kadilcev lahko damo še enega izmed nogometašev, ki so nosili dres Arsenala. To je poljski vratar Wojciech Szczesny, ki je ob neki priložnosti takoj po tekmi že v slačilnici londonskega kluba prižgal cigareto. Trener Arsene Wenger pa mu je takrat takoj pokazal vrata.

Med nogometaši kadilci je še kar nekaj zvenečih imen, na primer Mario Balotelli, ki so ga fotografi že večkrat ujeli med kajenjem. Ne smemo pozabiti niti na branilca madridskega Reala Fabia Coentraa, ki je bil v zadnji sezoni posojen Monacu.

rooney
vszi

Težave zaradi kajenja je imel tudi Wayne Rooney, predvsem v začetku kariere, ko se je zaradi tega moral zagovarjati pri trenerju Alexu Fergusonu. Nekateri pravijo, da je razvado že opustil, medtem ko spet drugi zatrjujejo, da najboljši strelec angleške reprezentance še vedno rad 'kakšnega prižge'.

messi
vszi

Seznam zaključuje Lionel Messi, ki so ga prav tako že fotografirali med kajenjem, kaj več pa pri Argentincu o tej razvadi ni znanega.

Galerija

Članki iz rubrike