atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tk
tk
1 25.05.2020 10:16:57

VSE STA POVEDALA! Delita si klub, slovensko reprezentanco IN SPALNICO - ljubezenska izpoved, KI ODMEVA!

Ponedeljkove strani vašega in našega časopisa so v preteklosti krasili številni zanimivi športni pari, ki jih je združil bodisi enak šport bodisi so se spoznali v domačem okolju, toda verjetno najbolj zanimiva je zgodba tokratnih dveh gostov.

Uroš Bregar je namreč trener krimovk in selektor ženske rokometne reprezentantke, njegova izbranka Tamara Mavsar pa je ena najboljših slovenskih rokometašic – reprezentantka in dolgoletna članica ter kapetanka Krima. A kljub temu, da sta vedela, da bosta deležna začudenih pogledov, ljubezni nista mogla preprečiti. Tako zdaj uspešno krmarita med profesionalnim in zasebnim življenjem ter načrtujeta povečanje družine, zaradi česar je Tamara rokomet postavila na stranski tir.

Čeprav se je njun odnos začel kot odnos igralka-pomočnik trenerja, je med Urošem in Tamaro preskočila iskrica, rodila se je ljubezen. "Kako in zakaj se je vse skupaj zgodilo, nočeva razlagati. Ko sem šel v Vardar in pozneje v Vac, se je vse skupaj začelo, in ko sem se vračal v Krim, je vodstvo kluba in reprezentance vedelo za najino razmerje, lahko bi se odločili drugače," je to nevsakdanjo situacijo, da je bil hkrati trener oziroma selektor in partner svoje varovanke, razložil Uroš in dodal: "Vodstvo Krima, vključno z Dejo Ivanović, Goranom Bojovićem in odborom Krima, ter na drugi strani Franjo Bobinac so to takrat sprejeli, v tem, da sva par, niso videli nič negativnega, videli so pozitivno zgodbo."

tamara mavsar uros bregar mm
Martin Metelko

Zaradi tega, ker sta bila par in ker sta hkrati delala kot trener in igralka, je od Tamare na treningih in tekmah zahteval veliko več. "Imela je manj kredita za napake, kar do nje ni bilo čisto pošteno. Morda je bilo marsikdaj nekoliko neprijetno, a njena kakovost na igrišču in delavnost nista bili nikoli sporni. Kar pa zadeva igrišče, je bil najin odnos v Krimu in reprezentanci striktno profesionalen," je dejal 41-letni prvi mož Krima. Kako pa so dekleta njuno zvezo sprejela v slačilnici? "Od nobene igralke nisem slišala nobene pripombe, tudi kakšnih težav nisem imela zaradi tega, kvečjemu smo se s soigralkami na ta račun nekoliko pošalile. Kdaj so me pocukale za rokav, ali lahko trenerja prosim, da odpove kakšen trening. (smeh) To, da je Uroš od mene zahteval več, pa sem sprejela, ker tudi sama od sebe zahtevam ogromno. To me je gnalo še naprej." Ob začetku zveze so pri Tamari obstajali določeni pomisleki. "Velikokrat sem se vprašala, kako bo vse skupaj videti, kako se bo ekipa odzvala. Toda zelo hitro me je nehalo skrbeti, ko sem videla, kako stvari potekajo."

TUDI DOMA SEM KDAJ JEZNA ZARADI TRENINGA

Kot predstavnica nežnejšega spola je Tamara priznala, da je bilo včasih zelo zahtevno preklopiti z Uroša kot trenerja oziroma selektorja na Uroša kot partnerja. "Seveda se je zgodilo, da sem bila kdaj še doma jezna zaradi tega, kar se je dogajalo na treningu. (smeh) Je pa bilo tega sčasoma vse manj, oba sva takšna človeka, da znava ločiti profesionalni del službe in domač odnos. Tudi zaradi tega tako dobro delujeva."

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike