zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ou
ou
0 06.05.2024 09:26:25

Le še nekaj dni do spektakla z Lil Tjayem v Ljubljani!

Mlad raper je v zelo kratkem času postal globalna rap superzvezda.
Le še nekaj dni nas loči do koncerta z Lil Tjayem, ki velja za enega izmed vrhuncev letošnje koncertne pomladi v regiji. Njegove turneje so vselej razprodane, skupni "streami" njegovih komadov se merijo v milijardah. Raper bo v Sloveniji postregel z ekskluzivnim eno-urnim nastopom.

Na Eventimu je na voljo še zadnji kontingent vstopnic za ljubljanski spektakel, ki bo v soboto, 11. maja v hali L56. Zraven regular vstopnic, je v izjemno omejenem številu na voljo tudi poseben experience DIAMOND VIP, tik ob odru "EXPERIENCE YOUR FAVOURITE ARTIST UP-CLOSE".

Lil Tjay je svetovno slavo dosegel s komadom "F.N.", zatem pa nanizal številne super hite "Calling My Phone", "Sex Sounds", "Hold On", "Leaked".


Med njegove najuspešnejše kolaboracije se uvrščajo komadi "Mood Swings" (w/ Pop Smoke), "Pop Out" (w/ Polo G), "Run It Up" (w/ Offset & Moneybagg Yo)...

Po uspešnem albumu "222" in razprodani turneji "Beat the Odds", ki je vrhunec doživela novembra 2023 v razprodani londonski areni pred več kot 12.000 glavo množico, se Lil Tjay vrača s turnejo "The Good Life Tour", ki se prične v Kanadi in v mesecu maju nadaljuje v Evropi, kjer bo ljubljanski koncert v okviru OFFLINE, edini v regiji.

Na premiernem koncertu LIL TJAY v Sloveniji bo kot posebni gost nastopil UK raper Sainté. Izjemen program bodo zaokrožili rap/ trap/ new rage DJi; DJ EJ & Mr. I Am Next ter Chef Dee.

Značke: tjay, koncert, glasba

Članki iz rubrike